Geschiedenis

In 1905 vestigde Sjoerd Kuperus zich in Almelo als beddenfabrikant in Almelo. Geholpen door zonen Gerrit en Hidde maakte de firma Kuperus matrassen en ledikanten. Door de jaren heen groeit het bedrijf gestaag en wordt het vakmanschap van generatie op generatie doorgegeven.

Nu meer dan 100 jaar later is Kuperus uitgegroeid tot een bedrijf in het top segment van de Nederlandse slaapproductie. Samen met gecertificeerde slaapadviseurs, staat Kuperus garant voor goed advies en top kwaliteit boxsprings. Nog steeds gemaakt door vakmensen uit Twente.

     Sjoerd Kuperus

KOM KIJKEN HOE WIJ UW BED MAKEN

Uw keuze voor een waardevol en luxueus Kuperus bed is een uitstekende keuze voor vele jaren slaapgenot.

Wij bij Kuperus waarderen dat zeer en nodigen u daarom van harte uit bij ons te komen kijken op het moment dat wij aan uw bed werken. U kunt dan in het Kuperus atelier met eigen ogen zien hoe onze vakmensen uw handgemaakte bed vervaardigen. Laat uw slaapadviseur weten dat u daar prijs op stelt, dan openen wij graag onze deuren en wordt er tijdig contact met u opgenomen om een afspraak voor een bezoek te maken. Kuperus is gevestigd in Almelo, in het prachtige Twente.

Wij zijn Kuperus, wij zijn Twents, Trots en Transparant

Hofleverancier

Kuperus mag zich sinds 2005, bij het 100-jarig bestaan, Hofleverancier noemen. Daar zijn wij trots op, het is een erkenning van ons doorzettingsvermogen, onze passie en ons vakmanschap.

Bij koninklijke
beschikking
hofleverancier