Geschiedenis

In 1905 vestigde Sjoerd Kuperus zich in Almelo als beddenfabrikant in Almelo. Geholpen door zonen Gerrit en Hidde maakte de firma Kuperus matrassen en ledikanten. Door de jaren heen groeit het bedrijf gestaag en wordt het vakmanschap van generatie op generatie doorgegeven.

Nu meer dan 100 jaar later is Kuperus uitgegroeid tot een bedrijf in het top segment van de Nederlandse slaapproductie. Samen met gecertificeerde slaapadviseurs, staat Kuperus garant voor goed advies en top kwaliteit boxsprings. Nog steeds gemaakt door vakmensen uit Twente.

     Sjoerd Kuperus

Ervaar het zelf en kom bij ons kijken!

Vaak wordt gezegd dat wij in Twente te bescheiden, te nuchter zijn. En inderdaad, wij slaan onszelf niet graag op de borst. Dat het Kuperus vakmanschap meer is dan een marketingverhaaltje, laten we u daarom liever zelf ervaren. U bent van harte welkom bij ons in Almelo om zelf te bekijken hoe wij uw Kuperus bed voor u maken. In overleg met uw slaapadviseur zal de afspraak in ons atelier gemaakt worden.

Wij zijn Kuperus, wij zijn Twents, Trots en Transparant

Hofleverancier

Kuperus mag zich sinds 2005, bij het 100-jarig bestaan, Hofleverancier noemen. Daar zijn wij trots op, het is een erkenning van ons doorzettingsvermogen, onze passie en ons vakmanschap.

Bij koninklijke
beschikking
hofleverancier