Ervaar het zelf en kom bij ons kijken!

Vaak wordt gezegd dat wij in Twente te bescheiden, te nuchter zijn. En inderdaad, wij slaan onszelf niet graag op de borst. Dat het Kuperus vakmanschap meer is dan een marketingverhaaltje, laten we u daarom liever zelf ervaren. U bent van harte welkom bij ons in Almelo om zelf te bekijken hoe wij uw Kuperus bed voor u maken. In overleg met uw slaapadviseur zal de afspraak in ons atelier gemaakt worden.

Wij zijn Kuperus, wij zijn Twents, Trots en Transparant

Vakwerk = maatwerk

Op maat is bij Kuperus ook echt op maat. Elke Kuperus boxspring wordt individueel en op basis van uw wensen gemaakt. Er is dus heel veel mogelijk, maar helaas niet alles. Heeft u specifieke wensen? Vertel het uw slaapadviseur en wij doen ons uiterste best om ze waar te maken.

Onze vakmensen

Als het om onze productkwaliteit gaat, dan gaat alle lof naar onze betrokken vakmensen. Met veel liefde en aandacht vervaardigen zij uw bed.
Weten wie er aan uw Kuperus boxspring werken? Maak hieronder digitaal kennis met een aantal van onze vakmensen.

Eerlijk vakmanschap. Kuperus

Erwin

Hout

Hout is een geweldig product om mee te werken. De geur van hout is heerlijk. Door te schaven, te boren en te zagen is bijna elke vorm en iedere afmeting te maken. De basis van uw Kuperus boxspring maken wij van 4 cm dik massief grenenhout, perfect op elkaar aansluitend met een pen-tand verbinding. Met afgeronde of haakse hoeken. Oerdegelijk en wonderschoon.

Alwin

Stoffering

Aan de hoge kwaliteit van de stoffering kun je een Kuperus boxspring herkennen. Mooie stoffen, perfect passend en netjes afgewerkt. Ik ben blij dat ik elke dag weer iets moois mag maken waar u de komende jaren heel veel plezier van gaat hebben.

Ali

Assemblage

Bij Kuperus werken we met de zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen. Maar de natuur is “helaas” niet altijd hetzelfde of maatvast. Dat stelt ons elke keer weer voor de uitdaging om flexibel met de materialen om te gaan. Met mijn vele jaren ervaring weet ik elke keer weer een heel goed slaapsysteem samen te stellen. Slaapplezier voor een hele lange tijd.