KOM KIJKEN HOE WIJ UW BED MAKEN

Uw keuze voor een waardevol en luxueus Kuperus bed is een uitstekende keuze voor vele jaren slaapgenot.

Wij bij Kuperus waarderen dat zeer en nodigen u daarom van harte uit bij ons te komen kijken op het moment dat wij aan uw bed werken. U kunt dan in het Kuperus atelier met eigen ogen zien hoe onze vakmensen uw handgemaakte bed vervaardigen. Laat uw slaapadviseur weten dat u daar prijs op stelt, dan openen wij graag onze deuren en wordt er tijdig contact met u opgenomen om een afspraak voor een bezoek te maken. Kuperus is gevestigd in Almelo, in het prachtige Twente.

Wij zijn Kuperus, wij zijn Twents, Trots en Transparant

Vakwerk = maatwerk

Op maat is bij Kuperus ook echt op maat. Elke Kuperus boxspring wordt individueel en op basis van uw wensen gemaakt. Er is dus heel veel mogelijk, maar helaas niet alles. Heeft u specifieke wensen? Vertel het uw slaapadviseur en wij doen ons uiterste best om ze waar te maken.

Onze vakmensen

Als het om onze productkwaliteit gaat, dan gaat alle lof naar onze betrokken vakmensen. Met veel liefde en aandacht vervaardigen zij uw bed.
Weten wie er aan uw Kuperus boxspring werken? Maak hieronder digitaal kennis met een aantal van onze vakmensen.

Eerlijk vakmanschap. Kuperus

Erwin

Hout

Hout is een geweldig product om mee te werken. De geur van hout is heerlijk. Door te schaven, te boren en te zagen is bijna elke vorm en iedere afmeting te maken. De basis van uw Kuperus boxspring maken wij van 4 cm dik massief grenenhout, perfect op elkaar aansluitend met een pen-tand verbinding. Met afgeronde of haakse hoeken. Oerdegelijk en wonderschoon.

Alwin

Stoffering

Aan de hoge kwaliteit van de stoffering kun je een Kuperus boxspring herkennen. Mooie stoffen, perfect passend en netjes afgewerkt. Ik ben blij dat ik elke dag weer iets moois mag maken waar u de komende jaren heel veel plezier van gaat hebben.

Ali

Assemblage

Bij Kuperus werken we met de zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen. Maar de natuur is “helaas” niet altijd hetzelfde of maatvast. Dat stelt ons elke keer weer voor de uitdaging om flexibel met de materialen om te gaan. Met mijn vele jaren ervaring weet ik elke keer weer een heel goed slaapsysteem samen te stellen. Slaapplezier voor een hele lange tijd.